Kommende arrangementer i det nye år.

 

Fredag d. 13. august kl 18

er der musik, velkomstdrink og 3 retter for kun 395,-

sineluna  -MELODIEN ER DET VIGTIGSTE!

Med en fælles og bred baggrund på både jazz, soul/pop og Singer/songwriter scenen, har de to talentfulde og dedikerede musikere, sangerinden Luna Skov Frederiksen og multisaxofo­nisten Sine Christensen skabt den inspirerende jazzgruppe, sineluna. Med sig har de bassisten Lars Holm og pianisten Jesper Andersson.

sineluna er skabt ud fra et fælles ønske om at formidle musikernes kærlighed til den gode melodi. sineluna dyrker overvejende jazz i medium-tempo og ballader, og musikerne magter stor evne til fordybel­se i de enkelte sanges karakter. Repertoiret er hentet fra amerikansk jazz fra midten af det 20. århundrede - den periode, hvor de fineste san­ge og de bedste melodier blev skabt. Al musik er nøje udvalgt blandt sinelunas egne favoritter og musikken er arrangeret, så den passer til det inti­me og imødekommende format.sineluna har en særlig forkærlighed for Chet Bakers repertoire og stil. Publikum vil kunne opleve flere af hans legendariske soli udført unisont på vokal og saxofon præget af sinelunas egen udtryk og spillestil.

 

link til videoer på hjemmeside: https://sineluna.com/fotos-video

link til demo på hjemmesidehttps://sineluna.com/musik.

 

Bestil via mail:   artikok@artikok.dk     eller     telefon:  36 75 07 41

 

Fredag d. 20. august kl 18

er der "10 retter + 10 vine" igen med Henrik fra hvin.dk, der denne gang vil tage lækre italienske vine med og flere spændende tyske. Pris 750,-