top of page

Selskabspakker

Vores selskabspakker er tilbud og kan derfor ikke suppleres med yderligere rabatter.

Der er som udgangspunkt et minimum på 15​​ personer, men vi er fleksible afhængigt af tidsrum og menu.

Starttidspunkt senest kl 18.30

Design selv dit større selskab med følgende tilkøb:

Grundpakke:

5 timers arrangement: inkl.: apéritif, 3 retters menu med vin øl og vand ad libitum samt kaffe .

595,-

 

-Ekstra ret eller petits fours og en lille én til kaffen (Cognac, Bailey's osv) +75,-

-Forlængelse: 75,- per person pr. time  (dog min. 1.500,-)

-Snacks og chokolade: priser fra 18,-

-Natmad: priser fra 45,-

-Blomster dekoration pris fra 225.- pr stk

-Hvide duge (eller anden farve) +10,- pr pers

Ved selskaber under 15 personer kan der opkræves ekstra beløb på 1.500,-, hvis der ønskes eget lokale, eller der sluttes sent.

Ved alle pakker kan tilkøbes spiritus (husets vodka, gin, rom og whisky) efter maden: 5 timer 75,-. Efterfølgende timer +50,- pr pers.

Gourmetpakke:

8 timers arrangement: inkl.: apéritif og snacks, 5 retters menu med vin, øl og vand. Kaffe og avec samt petit four. Fri bar med øl, vand, vin og spiritus samt natmad.

1195,-​

BUFFETTER

Vi har frokost-, brunch- og receptions-buffetter, ligesom nogle af vores hovedretter i selskabspakker kan ændres til buffet med flere slags kød og sauce. Ønskes forret og dessert på buffet er det også muligt.

SELSKABER I HUSET - OG UD AF HUSET

Vær i øvrigt opmærksom på vores medlemstilbud på vores månedsmenuer, der kan bruges til lige så mange personer som I ønsker.

 

MAD UD AF HUSET

 

Visse retter er bedre egnet til levering ud af huset end andre, men bortset fra det kan vi klare det hele. Som udgangspunkt kan 3 retter afhentes for 295,- (månedsmenu).

 

Vi leverer gratis indenfor ½ times kørsel over 15 personer, og der kan frit sammensættes menu (dog med forbehold for sæsonvarer). Vær opmærksom på at retterne som udgangspunkt skal anrettes og varm mad dertil skal opvarmes. Vi er selvfølgelig behjælpelige med råd og vejledning.

I ØVRIGT

Vi har specielle tilbud, når det drejer sig om bl.a. bisættelser, receptioner, konferencer, julefrokost osv.

REGLER FOR SELSKABER

Proppenge:​

Ønsker I at medbringe egen vin eller spiritus kan dette lade sig gøre mod at betale et fast beløb pr. flaske. 1/1 flaske vin 190,- 1/1 flaske spiritus 450,

Lukketid:

Gæster skal have forladt restauranten til aftalt sluttidspunkt. Ellers pålægges ekstra 750,- for forlængelse

DEPOSITUM OG AFBESTILLINGSREGLER

Der betales depositum på 2000,-. Reservationen er ikke gældende før dette beløb er betalt. Dette beløb tilbagebetales ved aflysning af arrangement 1 måned før (Dette gælder dog IKKE konfirmationer). Mht. afbud er vi igen mere fleksible end de fleste og accepterer ændringer på op til 25% indtil 4 dage før og mindre afbud 2 dage før. Afbud dagen før og på selve dagen medfører kun betaling for maden.

bottom of page